БДЖІЛЬНИЦТВО В УКРАЇНІ - головна сторінка

Бібліотечка журналу
АГРОСВІТ УКРАЇНИ.

Журнал "Агросвіт України" за підтримки інтернет-видання "Бджільництво в Україні"
запрошує переглянути деякі статті, які публікувались у нашому журналі. 
Розділ постійно поповнюється!

< ПРО ЖУРНАЛ | ПЕРЕЛІК СТАТЕЙ >


Нагорода для фірми«Меліса-93» чекає її на найпрестижнішому зібранні бджолярів всієї України.



Медовий ярмарок», який проводив Інститут бджільництва ім. П.І. Прокоповича з 14 до 18 серпня 2010 р. втретє підтвердив лідерство пасічного реманенту Агропромислової фірми «Меліса-93». Не зважаючи на те, що Агропромислова фірма «Меліса-93» із усіх учасників ярмарку представила найбільше товарів, але уже на третій день нічого було продавати.
 – Це найкращий показник якості пасічного реманенту фірми «Меліса-93», – відзначила Лідія Лаврентьєвна Дудка, виконавчий директор Національної асоціації «Укрбджолопром».
2 жовтня 2010 року на святкуванні «Бджолиних дев’ятин» (медові обжинки) на пасіці діда Василя, де традиційно збирається найбільше пасічників з усіх регіонів України, в урочистій обстановці відбудеться нагородження Лемішева Миколи Івановича, директора Агропромислової фірми «Меліса-93», переможця конкурсу «Краща продукція 2010 року в бджільництві» (номінація – пасічне обладнання і реманент), який з ініціативи Національної асоціації сільськогосподарських дорадчих служб проводить редакція журналу «Агросвіт України».

Сьомий рік поспіль після того, як журавлі і лебеді відлетять «у вирій», в перші вихідні дні жовтня місяця сотні бджолярів України (стомлені і небайдужі) збираються на «Пасіці діда Василя» на святкування «Бджолиних дев’ятин».

У проекті програми обговорення несущих проблем («чого душа болить»), обмін досвідом (новинами), демонстрація (показ) новинок, виступи провідних учених і бджолярів країни, провідників громадських організацій, переробників продукції бджільництва, редакцій часописів, авторів книг, ярмарок обладнання, реманенту, інформації, козацька каша з піснями хором у кілька сотень голосів.
Ми запрошуємо усіх пасічників прийняти участь в цьому чудовому дійстві та привітати першого переможця в конкурсі «Краща продукція 2010 року». На цьому зібранні буде представлений пасічний реманент «Меліси-93», який Ви можете не тільки подивитись та надати йому оцінку, а і придбати.

У серпні 2010 р. члени редакції журналу «Агросвіт України» прийняли участь в святкуваннях «Медового спасу» в різних регіонах України, який організовували голови обласних і районних державних адміністрацій. В рамках цих святкувань відбувались покази пасічного реманенту і семінари, рівень яких нагадував не ХХІ століття, а 50–60-ті роки радянських часів. На семінарах ми почули і побачили лозунги, призиви і пасічний реманент, який годиться тільки для музею.
Тому редакція журналу «Агросвіт України» рекомендує головам обласних і районних державних адміністрацій теж відвідати «Бджолині дев’ятини» та повчитись в організації подібних святкувань і проведенні семінарів.
Бо якщо голови обласних і районних державних адміністрацій будуть і дальше демонструвати таку безпорадність і невміння навіть грамотно провести семінар, то ми не подолаємо кризу і через 10 років. Отож голови адміністрацій та майбутні Міністри, якщо Ви хочете чогось досягти і зробити щось корисне для нашої країни, то повчіться у людей, якими Ви збираєтесь керувати.

Зібрання бджолярів для святкування «Бджолиних дев’ятин» відбудеться 2–3 жовтня 2010 р. в Баришівському районі Київської обл. в таборі відпочинку «Ювілейний», їхати з Києва електричкою Яготинського (Гребінківського) напряму до ст. «Коржі» (80 хв.) і пішки хвилин 15, а тим хто «на конях», то це на дорозі від Баришівки (1,5 км) до Березані за десяток кілометрів від трас Київ-Харків або Київ-Прилуки.
Хлопці, запрошуємо Вас усіх до рою!!!

Довідки за тел.: 
067-323-77-68, 067-507-25-50, 098-400-27-42.
 

Агросвіт України, №5, 2010 рік.


"Агросвіт України" - це журнал рубрики якого створює не редакція, а самі читачі. Фактично це 5 журналів в одному, що сприяє налагодженню відносин між усіма фахівцями аграрного сектору. Тому у наших читачів немає необхідності передплачувати велику кількість специфічних видань.
Журнал виходить 12 разів на рік. Передплатний індекс 74572.

< ПРО ЖУРНАЛ | ПЕРЕЛІК СТАТЕЙ >



"БДЖІЛЬНИЦТВО В УКРАЇНІ" - ВАШ ВІРТУАЛЬНИЙ ДОВІДНИК І ПОРАДНИК.


bigmir)net TOP 100