БДЖІЛЬНИЦТВО В УКРАЇНІ - головна сторінка

Бібліотечка журналу
АГРОСВІТ УКРАЇНИ.

Журнал "Агросвіт України" за підтримки інтернет-видання "Бджільництво в Україні"
запрошує переглянути деякі статті, які публікувались у нашому журналі. 
Розділ постійно поповнюється!

< ПРО ЖУРНАЛ | ПЕРЕЛІК СТАТЕЙ >


Агропромислова фірма «Меліса 93» -
лідер українського ринку пасічного реманенту.


 

Директор Інституту бджільництва ім. П.І.Прокоповича, Президент Спілки пасічників України Леонід Іванович БОДНАРЧУК і Голова Спілки пасічників Росії Арнольд Георгійович БУТОВ привітали Директора Агропромислової фірми «Меліса-93» Миколу Івановича ЛЕМІШЕВА з перемогою в конкурсі на кращу продукцію 2010 року.

Спеціалізована виставка-ярмарок «Пасіка-2010», яку організував Інститут бджільництва ім. П.І. Прокоповича підтвердила, що Агропромислова фірма «Меліса-93» є лідером українського ринку пасічного реманенту.
З перемогою в конкурсі на кращу продукцію року, який з ініціативи Національної асоціації сільськогосподарських дорадчих служб проводить редакція журналу «Агросвіт України», привітали Агропромислову фірму «Меліса-93» директор Інституту бджільництва ім. П.І. Прокоповича, Президент Спілки пасічників України Леонід Іванович Боднарчук і Голова Спілки пасічників Росії Арнольд Георгійович Бутов. Свої вітання директору Агропромислової фірми «Меліса-93» Миколі Івановичу Лемішеву висловили журналісти ЗМІ, пасічники, учасники та відвідувачі ярмарку.

Не так давно нас дивували корейським пасічним реманентом та минуло небагато часу і фірма «Меліса-93» переконала усіх, що і вітчизняний реманент може бути ще кращим за корейські, турецькі і європейські аналоги.
Висока якість, довговічність, екологічна безпечність, простота, зручність, відповідність до вимог часу, доступна ціна – головні критерії, якими керується Агропромислова фірма «Меліса-93», виготовляючи пасічний реманент і обладнання.
Так, наприклад, звичайні димарі, які можна придбати в будь-якому бджільницькому магазині служать не більше одного сезону: міха рвуться, метал швидко прогорає. Зазвичай, пасічники бережно ставляться до димарів випуску радянського періоду, бо вони могли служити десятиріччя. Навіть ті димарі, які зберігаються в музеї Інституту бджільництва, значно надійніші і кращі за сучасний ширпотреб.
Але цього не скажеш про димарі Агропромислової фірми «Меліса-93». Тут члени кон¬курсної комісії відзначили, що сучасний дизайн димарів цієї фірми поєднується з високою якістю. Ці димарі не тільки зручні в роботі, а і ремонтопридатні. За необхід¬ності міха, які закріплені гвинтами, можна легко поміняти. Метал димарів високої якості, що сприяє захисту від прогорання.
Не випадково в поперед¬ньо¬му номері журналу на¬го¬ло¬шено, що Директор А㬬рпро¬мислової фірми «Ме¬ліса-93» Микола Іванович Ле¬мі¬шев живе і працює за Шев¬чен¬ковим заповітом: «Чужому навчайтесь та свого не цурайтесь». Ось і його димарі отримали нове життя, взявши все краще від своїх, ще радянських, попередників.
Щороку фірма радує пасічників своїми новинками, які дивують не тільки вітчизняних, а і закордонних пасічників.
Директор найвідомішої в Європі фінської компанії «Paradise Honey» (Рай Мед) Juhani Waara (Юхані Ваара) був дуже здивований станком для зрізування забрусу. На відміну від закордонних і вітчизняних аналогів станок дуже простий, а відповідно і значно дешевший. Більш того, він зберігає товарний вигляд забрусу, який можна реалізовувати дорожче за мед і віск.
– І це так просто! – вигукнув Юхані Ваара, дивлячись на станок.
Справді, станок дуже простий. Легким рухом кутоподібний ніж рівненько зрізує печатку, яка падає в бункер. У міру наповнення бункера забрус видаляють і фасують для реалізації.
Звичайно, все геніальне криється в простоті, та розгледіти цю простоту вдається далеко не кожному.
На думку редакції журналу «Агросвіт України», цей винахід заслуговує державної нагороди.
Про чудові пилковловлювачі Агропромислової фірми «Меліса-93» була надана докладна інформація в попередньому номері журналу. Варто зауважити, що всі моделі без виключення були високо оцінені пасічниками в ході виставки-ярмарку.
Серед багатотисячної армії пасічників чимало новачків, яким спочатку важко зрозуміти, який реманент їм необхідно придбати. І тут в нагоді для початківців буде невеличкий переносний ящик з набором пасічного реманенту, в якому є все необхідне для пасічника. Кілька років тому про таке можна було тільки мріяти.

Про інші новації Агропромислової фірми «Меліса-93» буде надана інформація в наступних номерах журналу.

Отримати консультації, замовити та придбати пасічний реманент і обладнання фірми «Меліса-93» можна за адресою: 
62416, Харківська обл., Харківський р-н, смт Пісочин, 
вул. Технологічна, 1-А. 
Тел. (057) 742-24-12. Тел./факс (057) 742-24-13.
www.melisa93.com.ua

Гості і мешканці м. Києва мають можливість придбати пасічний реманент фірми «Меліса-93» в магазині «Бджоляр» за адресою: м. Київ, вул. Мілютенка, 46, тел. (044) 519-34-47 та в магазині, який розташований на території Інституту бджільництва ім. П.І. Прокоповича, м. Київ, вул. Заболотного, 19.

Агросвіт України, №4, 2010 рік.

Редакційне оголошення

З 1 червня 2010 року редакція проводить новий конкурс на кращу бджільницьку продукцію по трьом позиціям:

1. На краще пасічне обладнання і реманент.
2. На кращий магазин з продажу пасічного реманенту і бджолопродуктів.
3. На краще племінне господарство.

Переможці конкурсу будуть визначені до 1-го травня 2011 року.

Всі читачі журналу можуть висловити свою думку щодо майбутніх переможців конкурсу за тел.: 067-656-59-39, 093-322-45-40.
Одночасно в ході виставок та виставок-ярмарок редакція буде запроваджувати опитування серед бджолярів. Думка кожного із Вас для нас дуже важлива.
 



"Агросвіт України" - це журнал рубрики якого створює не редакція, а самі читачі. Фактично це 5 журналів в одному, що сприяє налагодженню відносин між усіма фахівцями аграрного сектору. Тому у наших читачів немає необхідності передплачувати велику кількість специфічних видань.
Журнал виходить 12 разів на рік. Передплатний індекс 74572.

< ПРО ЖУРНАЛ | ПЕРЕЛІК СТАТЕЙ >



"БДЖІЛЬНИЦТВО В УКРАЇНІ" - ВАШ ВІРТУАЛЬНИЙ ДОВІДНИК І ПОРАДНИК.


bigmir)net TOP 100