БДЖІЛЬНИЦТВО В УКРАЇНІ - головна сторінка

Бібліотечка журналу
АГРОСВІТ УКРАЇНИ.

Журнал "Агросвіт України" за підтримки інтернет-видання "Бджільництво в Україні"
запрошує переглянути деякі статті, які публікувались у нашому журналі. 
Розділ постійно поповнюється!

< ПРО ЖУРНАЛ | ПЕРЕЛІК СТАТЕЙ >


Агропромислова фірма «Меліса-93» і магазин "Бджоляр"
перші переможці конкурсу на кращу продукцію 2010 року.


Агропромислова фірма «Меліса-93»
- кращий пасічний реманент України 2010 року

Відвідувачі нашого сайту www.auv.com.ua знають, що за ініціативи Національної асоціації сільськогосподарських дорадчих служб України редакція журналу «Агросвіт України» проводить конкурс по тринадцяти позиціям на кращу продукцію року і в тому числі на кращий пасічний реманент і кращий магазин з продажу пасічного реманенту і бджолопродуктів. 
Базуючись на відгуках бджолярів Агропромислова фірма «Меліса-93», м. Харків з великим відривом від інших підприємств визнана кращим виробником пасічного обладнання і реманенту. Пасічний реманент «Меліси» по якості значно перевершує вітчизняні та закордонні аналоги. 
Вулики різних конструкцій, рамки, вентиляційні решітки, ізолятори для маток, пасічні димарі тривалого використання, ножі та вилки, стамески, скребачки-лопатки, щітки, льоткові загороджувачі, напувалки і годівниці, пилкоуловлювачі, потолочні решітки для збору прополюсу, захвати для рамок, навощувані вощини, реманентні набори для пасічників-початківців, воскотопки і універсальні медогонки, пасічні костюми і лицеві сітки, подушки утеплювачі та багато іншого. Все, що виробляє фірма «Меліса-93», а це понад двісті найменувань відповідає європейським стандартам. 
Директор Агропромислової фірми «Меліса-93» Микола Іванович Лемішев все своє життя живе і працює за Шевченківським заповітом: «Чужому навчайтеся та свого не цурайтеся». 
Об’єднавши кращі світові досягнення зі своїми, він виготовляє пасічне обладнання і реманент, якості якого тепер можуть позаздрити і пасічники інших країн. Мабуть не випадково в журналі «Агросвіт України» № 7-2008 Миколу Івановича Лемішева прирівняли до Лівші, який підкував блоху. Приємно усвідомлювати, що це порівняння Микола Іванович підтвердив і в 2010 році, доказавши на ділі, що його продукція найкраща в Україні. 
З докладною інформацією про обладнання та пасічний реманент Агропромислової фірми «Меліса-93» та його перевагами над іншими аналогами ми ознайомимо Вас в наступних номерах журналу в рубриці –«Бджолиний світ». 
Фірма «Меліса-93» розташована за адресою: 
62416, Харківська обл., Харківський р-н, смт Пісочин, вул. Технологічна, 1-А. Тел. (057) 742-24-12. Тел./факс (057) 742-24-13. www.melisa93.com.ua


Київський магазин «Бджоляр»
– кращий магазин 2010 року з продажу пасічного реманенту і бджолопродуктів.

За підсумками проведених опитувань Київський магазин «Бджоляр» визнаний кращим магазином з продажу пасічного обладнання, реманенту і бджолопродуктів. 
За умовами конкурсу враховувалось наявність асортименту, якість товарів, цінова політика на товари, зручність транспортного сполучення та сервіс обслуговування. 
Що стосується асортименту пасічного обладнан¬ня і ре маненту, то в магазині є все, що може знадобитися пасічнику-професіоналу і пасічнику-початківцю. Наяв¬ність товарів може задовольнити попит найвибагливіших пасічників. Весь товар, який реалізується в магазині від¬повідає світовим стандартам якості. Керівництво магазину керується принципами отримувати прибутки з продажу великих об’ємів, а не з великої націнки на товари. Тобто, цінова політика магазину задовольняє споживачів, що підтверджується наявністю великої кількості відвідувачів. Транспортне сполучення зручне. Сервіс обслуговування відповідає встановленим стандартам; при покупці товарів покупці отримують усі необхідні консультації. 
Віднині пасічникам немає необхідності їхати до Хар¬кова, щоб щось придбати з пасічного реманенту Агропро¬мислової фірми «Меліси-93». 
Все, що виробляє Харківська Агропромислова фір¬ма «Меліса-93» можна придбати в Києві в магазині «Бджоляр».
Для бджолярів це дуже зручно, тому що біля 80% виставок і виставок-ярмарок, які проходять в Україні і, в яких приймають участь бджолярі, відбуваються в Києві. Тут про¬ходять і щосуботні ярмарки, де пасічники з різних регіонів України реалізують свою бджоло продукцію. Відвідавши магазин «Бджоляр», пасічники можуть придбати все, що їм необхідне для своїх пасічних господарств. Декілька років назад про це ми могли тільки мріяти. 
Окрім пасічного реманенту тут можна придбати во¬щину, лікувальні препарати, насіння медоносних рослин, літературу з бджільництва, мед, бджолопродукти та багато іншого. 
Саме в магазині «Бджоляр» відвідувачі можуть придбати кращі меди України, які відповідають стандартам і мають сертифікат якості, маточне молочко, апісвіт (маточ¬не молочко, квітковий пилок, густа витяжка прополісу в натуральному меді), апімод (маточне молочко, квітковий пилок, насичений екстракт ехінацеї в натуральному меді), прополісний мед (густа витяжка прополісу в натурально¬му меді), мелісан (квітковий пилок, насичений екстракт ехінацеї пурпурової в натуральному меді), зелений мед (спіруліна в натуральному меді), полісан (густа витяжка прополісу, квітковий пилок в натуральному меді), медовід (віта пектин в натуральному меді), бджолиний хліб (перга), лактовіт (капсули з маточним молочком на основі квітко¬вого пилку), зелені манни (пилок квітковий, спіруліна, ме¬ламін, інулін), пилок квітковий (бджолине обніжжя). 
Усі апіпрепарати бджолиної продукції мають сертифі¬кати якості. 
Магазин «Бджоляр» розташований за адресою: м. Київ, вул. Мілютенка 46, тел. 519-34-47. 
Їхати від метро «Лісова» – «Троєщина» тролейбусом №37 або маршруткою №241, а від метро «Дарниця» маршруткою № 544 до зупинки «Мілютенка».

Агросвіт України, №3, 2010 рік.


Редакційне оголошення

З 1 червня 2010 року редакція проводить новий конкурс на кращу бджільницьку продукцію по трьом позиціям:

1. На краще пасічне обладнання і реманент.
2. На кращий магазин з продажу пасічного реманенту і бджолопродуктів.
3. На краще племінне господарство.

Переможці конкурсу будуть визначені до 1-го травня 2011 року.

Всі читачі журналу можуть висловити свою думку щодо майбутніх переможців конкурсу за тел.: 067-656-59-39, 093-322-45-40.
Одночасно в ході виставок та виставок-ярмарок редакція буде запроваджувати опитування серед бджолярів. Думка кожного із Вас для нас дуже важлива.

Бажаємо Харківській Агропромисловій фірмі «Меліса-93» і Київському магазину «Бджоляр» утримати зайняті позиції, а всім іншим скласти достойну конкуренцію.



"Агросвіт України" - це журнал рубрики якого створює не редакція, а самі читачі. Фактично це 5 журналів в одному, що сприяє налагодженню відносин між усіма фахівцями аграрного сектору. Тому у наших читачів немає необхідності передплачувати велику кількість специфічних видань.
Журнал виходить 12 разів на рік. Передплатний індекс 74572.

< ПРО ЖУРНАЛ | ПЕРЕЛІК СТАТЕЙ >



"БДЖІЛЬНИЦТВО В УКРАЇНІ" - ВАШ ВІРТУАЛЬНИЙ ДОВІДНИК І ПОРАДНИК.


bigmir)net TOP 100