БДЖІЛЬНИЦТВО В УКРАЇНІ - головна сторінка

Бібліотечка журналу
АГРОСВІТ УКРАЇНИ.

Журнал "Агросвіт України" за підтримки інтернет-видання "Бджільництво в Україні"
запрошує переглянути деякі статті, які публікувались у нашому журналі. 
Розділ постійно поповнюється!

< ПРО ЖУРНАЛ | ПЕРЕЛІК СТАТЕЙ >


Насушіть собі здоров’я і грошей... у «Садочку»!
Із огляду виставки ІнтерАГРО

Сушені абрикоси, вишні і сливи, сушені яблука та груші, сушені глід, шипшина та лікарські трави, сушені малина і чорниці, сушені баклажани, перець і помідори, сушені петрушка, кріп і селера, сушені гриби та риба... Усі ці та багато інших смачних і дуже корисних продуктів виробляють сушарки «Садочок», які випускає Компанія «Технопром-Продукт».
Велика кількість власників «Садочків», серед яких — пересічні мешканці сіл та райцентрів, дачники і пасічники, садівники та овочівники, окремі підприємці та бізнес-структури вже оцінили чудові особливості цих сушарок. Зокрема такі:
1. Усі «Садочки» працюють від побутової електромережі: 220 В, 50 Гц і споживають мінімальну кількість електроенергії (на виготовлення 1 кг сушні витрачається в середньому до 4,0 кВт електроенергії).
2. Сушарки Компанії «Технопром-Продукт» виробляють сушню практично з усіх фруктів, ягід та овочів і лише найвищої якості (в ній зберігається до 95% вітаміну С та інших біологічно активних, речовин).
3. Вони прості та надійні у користуванні, автоматично забезпечують оптимальний температурний і вологісний режими сушіння для кожного продукту.
Розробники «Садочків» подбали про всі категорії споживачів. Так, потреби власників дач, садиб та котеджів цілком задовольняють сушарки «С-0,5» і «С-1М», в яких за один раз на сушіння закладається відповідно одне чи два відра свіжого продукту. А от «Садочок 2М» (С-2М) розрахований на 4 відра одноразового завантаження, дозволяє отримувати сільській родині від 1,0 до 2,5 тис.  ухо. доходу на місяць і навіть більше.
Усім відомі цілющі лікарські властивості бджолиного пилку, але, на жаль, далеко не кожен пилок, який реалізується на базарах чи ярмарках, відповідає вимогам стандартів європейських країн. Останнім часом можна побачити багато бджолиного пилку, який сушать в саморобних сушарках не оснащених таймером з автоматичним контролем температури, що не забезпечує вихід якісної продукції. Саме сушарки «Садочок» можуть забезпечити не тільки високу продуктивність, а і якість відповідно до наших і європейських стандартів. 
Компанія виготовляє також і потужніші сушарки: напівпромислову «С-4» (на 250 кг одноразового завантаження) та промислову «С-5Г» (на 1 тонну). До всіх сушарок надаються докладні рекомендації з організації власного виробництва якісної сушні, з технології підготовки різних продуктів до сушіння, температурних режимів їх сушки, умови зберігання та рецепти споживання  ухо продуктів.
Проте, чи не найважливішою особливістю проекту соціального бізне¬су, що його впроваджує Компанія «Техно¬пром-Продукт», є та, за якою Ком¬панія виступає реальним замовником на всю сушню, яку вироблено в сушарках та за технологіями «Технопрому». Формуючи щорічні закупівельні ціни на сушню (практично необмеженого асортименту), Компанія дотримується основного принципу: Виробник, який використовує власну сировину, має окупити усі витрати на сушарку та її екс¬плуатацію протягом 3—4 місяців.


Агросвіт України, №3 за 2008 рік

"Агросвіт України" - це журнал рубрики якого створює не редакція, а самі читачі. Фактично це 5 журналів в одному, що сприяє налагодженню відносин між усіма фахівцями аграрного сектору. Тому у наших читачів немає необхідності передплачувати велику кількість специфічних видань.
Журнал виходить 12 разів на рік. Передплатний індекс 74572.

< ПРО ЖУРНАЛ | ПЕРЕЛІК СТАТЕЙ >



"БДЖІЛЬНИЦТВО В УКРАЇНІ" - ВАШ ВІРТУАЛЬНИЙ ДОВІДНИК І ПОРАДНИК.


bigmir)net TOP 100