БДЖІЛЬНИЦТВО В УКРАЇНІ - головна сторінка

Бібліотечка журналу
АГРОСВІТ УКРАЇНИ.

Журнал "Агросвіт України" за підтримки інтернет-видання "Бджільництво в Україні"
запрошує переглянути деякі статті, які публікувались у нашому журналі. 
Розділ постійно поповнюється!

< ПРО ЖУРНАЛ | ПЕРЕЛІК СТАТЕЙ >


Алкоголізму можна позбутися.

Народні цілителі з алкоголізмом боролися за допомогою меду. За допомогою меду справді можна швидко протверезіти або й зовсім позбутися шкідливої звички зловживання спиртним. 

П’яний кожні 20 хв. тричі має вжити по 6 чайних ложок меду. Наступного дня з самого ранку повторити знову так само: кожні 20 хвилин тричі по 6 чайних ложок меду. Після цього можна з’їсти некруто зварене яйце, а через 10 хв. — 6 чайних ложок меду. На сніданок — шматочок нежирного м’яса, склянку томатного соку і 4 чайні ложки меду. На десерт — 4 чайні ложки меду. Наступні 20 днів вживати двічі на день по 2 ложки суміші пилку з медом у пропорції 1:2. Річ у тім, що в організмі людини, схильної до зловживання спиртним, бракує калію. Зате він у достатній кількості є в меді, який полегшує процес отверезіння, гасить бажання випити або й зовсім відвертає від спиртного. 

Вилікуватись від алкоголізму можна і без кодування – головне — треба мати бажання.
 

«Агросвіт України» 12, 2007

"Агросвіт України" - це журнал рубрики якого створює не редакція, а самі читачі. Фактично це 5 журналів в одному, що сприяє налагодженню відносин між усіма фахівцями аграрного сектору. Тому у наших читачів немає необхідності передплачувати велику кількість специфічних видань.
Журнал виходить 12 разів на рік. Передплатний індекс 74572.

< ПРО ЖУРНАЛ | ПЕРЕЛІК СТАТЕЙ >



"БДЖІЛЬНИЦТВО В УКРАЇНІ" - ВАШ ВІРТУАЛЬНИЙ ДОВІДНИК І ПОРАДНИК.


bigmir)net TOP 100