БДЖІЛЬНИЦТВО В УКРАЇНІ - головна сторінка

Бібліотечка журналу
АГРОСВІТ УКРАЇНИ.

Журнал "Агросвіт України" за підтримки інтернет-видання "Бджільництво в Україні"
запрошує переглянути деякі статті, які публікувались у нашому журналі. 
Розділ постійно поповнюється!

< ПРО ЖУРНАЛ | ПЕРЕЛІК СТАТЕЙ >


Бджільництво України та Кореї:
сьогодення і перспективи.

16—17 червня 2007 року в рамках міждержавної зустрічі та налагодження співпраці з Кореєю за участю Президента України Віктора Ющенка, Міністра аграрної політики Юрія Мельника, Братства бджолярів і Спілки пасічників України у Києві відбувся міжнародний семінар з бджільництва. В Українському Домі була розгорнута виставочна експозиція досягнень Кореї в галузі бджільництва. Порівняно з Україною Корея не має великих здобутків у бджільництві (600 тис. бджолосімей, середній взяток — 15 кг з вулика). Понад 50% меду та медопродуктів завозять до країни з Китаю та інших країн світу. Разом з тим корейські виставочні експонати викликали великий інтерес у наших бджолярів. І це не дивно. Бджільницька промисловість Кореї виготовляє вулики і весь пасічний реманент з таким розрахунком, щоб було зручно не тільки бджолам, а і пасічникам. Не зважаючи на те, що ми маємо здобутки близькі до європейських, нам є чому повчитися у корейців. В цьому ви переконаєтеся з нашого фоторепортажу. Гадаю, що запропонована інформація буде цікавою як для виробників пасічного реманенту, так і для пасічників, які побажають скористатися напрацюваннями та досягненнями корейських бджолярів. 
З тих питань, які вас зацікавлять, у наступних номерах журналу ми надамо докладнішу інформацію.

Володимир Тарасюк

Під час огляду експонатів виставки бджолярі мали можливість поспілкуватися з Міністром аграрної політики Юрієм Мельником. 
По завершенню обговорення найгостріших і найактуальніших питань Лідія Лаврентіївна Дудка, виконавчий директор «Укрбджолопром», посвятила Юрія Мельника в бджолярі.
 

Роздільна решітка-ізолятор.
 

Газова запальничка  для запалювання димаря і обробки вуликів.
 

Автоматизована напувалка.
 

Рамка для отримання маточного молочка і рамка для дорощування маток.
 

Багатокорпусний вулик (фото 1).
 

Багатокорпусний вулик (фото 2).
 

Облаштування вентиляції в кришці вулика.
 

Внутрішньольоткова напувалка.
 

Роздільна міжкорпусна сітка.
 

Димарі.
 

Апарат для спиртового розчинення прополісу.


«Агросвіт України», №7-8, 2007

"Агросвіт України" - це журнал рубрики якого створює не редакція, а самі читачі. Фактично це 5 журналів в одному, що сприяє налагодженню відносин між усіма фахівцями аграрного сектору. Тому у наших читачів немає необхідності передплачувати велику кількість специфічних видань.
Журнал виходить 12 разів на рік. Передплатний індекс 74572.

< ПРО ЖУРНАЛ | ПЕРЕЛІК СТАТЕЙ >



"БДЖІЛЬНИЦТВО В УКРАЇНІ" - ВАШ ВІРТУАЛЬНИЙ ДОВІДНИК І ПОРАДНИК.


bigmir)net TOP 100