БДЖІЛЬНИЦТВО В УКРАЇНІ - головна сторінка

Бібліотечка журналу
АГРОСВІТ УКРАЇНИ.

Журнал "Агросвіт України" за підтримки інтернет-видання "Бджільництво в Україні"
запрошує переглянути деякі статті, які публікувались у нашому журналі. 
Розділ постійно поповнюється!

< ПРО ЖУРНАЛ | ПЕРЕЛІК СТАТЕЙ >


"Діду Василю" - всього 65.

Вітаємо із 65-річчям Соломку Василя Олексійовича – відомого  в Україні бджоляра «Діда Василя», визнаного «Найпопулярнішим пасічником України 2006», «Почесний пасічник України», Голова наглядової ради Фонду пропаганди продукції бджільництва України. Досліджує та освоює новітні технології, які забезпечують збереження високої якості бджолиних продуктів. З 2000 р. забезпечує бджолиними продуктами українські антарктичні експедиції. Кандидат технічних наук з медичного приладобудування, в минулому Головний Конструктор складних медичних діагностичних комплексів, Головний інженер науково-дослідного інституту, “Винахідник СССР”, доцент кафедри медичної радіофізики національного університету ім. Т.Г.Шевченка. Сьогодні – один з організаторів розробки та виконання Державних програм розвитку медичної промисловості в Україні, керівник групи експертів Міністерства охорони здоров’я з цього напрямку, член редакційної колегії журналів “Медицинские вести”, “Журнал практичного лікаря”, «Агросвіт України», в журналі “Будьмо здорові” та газеті «Здоров'я і довголіття» веде рубрику з апітерапії, член оргкомітету і учасник 2-го з’їзду апітерапевтів України, один з організаторів Фонду пропаганди українських продуктів бджільництва та Голова Наглядової Ради Фонду, автор «Гімну бджолярів України», понад 80 публікацій в різних виданнях України, трьох книжок (дві з них масові українською та російською мовами). Тематика бджільництво: продукти, технології, обладнання, громадське життя.

Найбільший внесок Василя Олексійовича в розвиток бджільництва в Україні – це його громадська діяльність з відродження святкування бджолиних дев’ятин, технології виготовлення питних медів та розробка і впровадження у серійне виробництво пасічного обладнання.

Нехай цілеспрямованість і мудрість, якою Ви нагороджуєте усіх оточуючих, знання, які приносять користь та викликають повагу й приваблюють довгі роки тисячі людей, - гідним сяйвом опромінюють Ваш життєвий шлях! Бажаємо Вам міцного здоров’я і подальшого натхнення на довгі роки! Хай Вам завжди щастить!

Редакція журналу «Агросвіт України»


"Агросвіт України" - це журнал рубрики якого створює не редакція, а самі читачі. Фактично це 5 журналів в одному, що сприяє налагодженню відносин між усіма фахівцями аграрного сектору. Тому у наших читачів немає необхідності передплачувати велику кількість специфічних видань.
Журнал виходить 12 разів на рік. Передплатний індекс 74572.

< ПРО ЖУРНАЛ | ПЕРЕЛІК СТАТЕЙ >



"БДЖІЛЬНИЦТВО В УКРАЇНІ" - ВАШ ВІРТУАЛЬНИЙ ДОВІДНИК І ПОРАДНИК.


bigmir)net TOP 100