Новий вид стільникового меду – реальний шлях до
супермаркетів, кафе та ресторанів. До 5 відомих видів стільникового
приєднався ще один з назвою каркасно нарізний з наступним визначенням:
Каркасно-нарізним стільниковим медом називається
мед, отриманий за технологією вбудови бджолами в тіло стільника жорстких
елементів чи каркасу з декількох елементів з послідуючим розрізанням заповненого
медом стільника таким чином, щоб залишалися краї цих елементів, достатні
для утримання стільника в руках та його фіксації в тарі.
Технології виробництва різновидів такого меду дозволяють
("Бджолярський круг" №4 за 2010) отримуватии навіть дегустаційні
порції з десятком-другим комірок з запечатаних медом для кафе та ресторанів,
а також різновиди секційного меду з спрощеною рамкою, що дозволяє дуже
просто отримувати маленькі вузько-високі стільнички, які гарно пакуються
в сучасні «майонезні» 250 мл баночки.
Детальніше про такі рамочки і технологію в
«Бджолярському крузі» №1 (можна
отримати поштою у Комісара О.Д.) і в наступних номерах (ще можна передплатити
на пошті, підписний індекс у каталозі 98914).
Стільниковий мед в дешевих 250-мл скляних баночках
– це реальний шлях досупермаркетів і не тільки до вітчизняних!!! Наш мед
ми повинні продавати за гідною ціною.!!!
|