НА ГОЛОВНУ СТОРІНКУ
Повернутись на попередню
 

Мед – з рук в руки.


Новий вид стільникового меду – реальний шлях до супермаркетів,  кафе та ресторанів. До 5 відомих видів стільникового приєднався ще один з назвою каркасно нарізний з наступним визначенням: 

Каркасно-нарізним стільниковим медом називається мед, отриманий за технологією вбудови бджолами в тіло стільника жорстких елементів чи каркасу з декількох елементів з послідуючим розрізанням заповненого медом стільника таким чином, щоб залишалися краї цих елементів, достатні для утримання стільника в руках та його фіксації в тарі.

Технології виробництва різновидів такого меду дозволяють ("Бджолярський круг" №4 за 2010) отримуватии  навіть дегустаційні порції з десятком-другим комірок з запечатаних медом для кафе та ресторанів,  а також різновиди секційного меду з спрощеною рамкою, що дозволяє дуже просто отримувати маленькі вузько-високі стільнички, які гарно пакуються в сучасні «майонезні» 250 мл баночки. 

Детальніше про такі рамочки і технологію в  «Бджолярському крузі» №1 (можна отримати поштою у Комісара О.Д.) і в наступних номерах (ще можна передплатити на пошті, підписний індекс у каталозі  98914).

Стільниковий мед в дешевих 250-мл скляних баночках – це реальний шлях досупермаркетів і не тільки до вітчизняних!!! Наш мед ми повинні продавати за гідною ціною.!!!
 


Повернутись на попередню

До початку сторінки


bigmir)net TOP 100
Вебмайстер Юрій Мирний