НА ГОЛОВНУ СТОРІНКУ

< ДО УКРАЇНСЬКИХ СТОРІНОК >    < К РУССКИМ СТРАНИЦАМ  >


НОУ-ХАУ В ЛІКУВАННІ.
Аюрведична фітотерапія.

Юрій Кузьменко, пасічник-практик працюючи на професійній основі безпосередньо з бджолами більше 15-ти років в своїй практичній діяльності переконався, що бджоли і бджільництво це не тільки мед, віск, пилок, прополіс, маточне молочко, трутневий гомогенат, бджолина отрута. Він на практиці пересвідчився, що бджільництво має надзвичайно широкий спектр в лікуванні та профілактиці найрізноманітніших хвороб.

Крім того вивчаючи та досліджуючи найдревнішу Ведичну літературу, якій більше п’яти тисяч років, яка охоплює всі сфери людської діяльності. Її розділ – Аюр Веда є «приблизним» прототипом сучасної медицини. Ведичні знання – наука, або знання про довголіття, в якій лікуванню продуктами бджільництва відведено особлива увага. І неспроста.
Підтверджує це і полтавський письменник і дослідник історії Ростислав Шевченко. На його думку слово «медицина» походить від слів «мед» і «сіно», які використовували наші пращури для лікування.
Отже різноманітні рослини та продукти бджолиної діяльності і лягли в основу визначення терміну – апіфітотерапія. А якщо їх готувати за рецептами та технологіями Аюр Веди – це і є напрямок, який пропагує Юрій Миколайович Кузьменко – має назву Аюрведична апіфітотерапія. 

Це є винаходом, який Міністерство науки і освіти, Державний департамент інтелектуальної власності зареєструвало у 2004 році і видали автору свідоцтво про реєстрацію авторського права за №9342.
Проект є достатньо масштабним і повна його назва «Лікувальний оздоровчо-профілактичний центр апіфітотерапії. Лікувальний комплекс прополісно-фітонцидним інгалятором прямої дії із застосуванням звукових вібрацій Ведичних логічних мантр».

Аюрведична апіфітотерапія згідно проекту має комплекс наступних послідовних процедур:
1. Прополісно-фітонцидна інгаляція прямої дії – цілеспрямований направлений потік цілющого, наповненого фітонцидами, повітря на дихальні шляхи пацієнта в період активної діяльності бджолиної сім'ї.
При проведенні цієї процедури, ефективно лікуються хвороби бронхо-легеневого напрямку, отоларингології, нервової системи, бронхіальна астма, туберкульоз, порушення сну, мігрені та інші.
2. Прогрівання в біосауні з аромо-фітокомпонентами.
3. Медові ванни з чергуванням аюрведичним масажем.
4. Медитативна звукова терапія.
5. Вживання і дегустація різноманітних медово-кулінарних виробів за Аюрведичною рецептурою.

Автор проекту, також, пропонує для більш впевненого і глибокого профілактичного ефекту декілька препаратів виготовлених за власною рецептурою. Аюрведична апіфітотерапія по автору проекту має комплекс послідовних процедур, що включає наступне:

АЮРВЕДИЧНИЙ КОМПЛЕКС БІОСТИМУЛЯТОР «АРДЖУНА»
На основі бджолиного маточно-личинкового молочка, ехінацеї пурпурової. Застосовується як вкрай необхідний лікувально-профілактичний засіб для поповнення організму абсолютною кількістю вітамінів, амінокислот, мікроелементів та інших унікальних речовин і властивостей, які універсально поєднуються в одному препараті на основі продуктів бджільництва.
Вживається для стимуляції гормональних функцій, лікування загального фізичного знесилення, психологічної депресії, наслідків радіаційного опромінення, порушеннях статевих функцій, імпотенції, фригідності, безплідді, захворюваннях щитовидної залози, хворобах шлунку, серцево-судинних хворобах, особливо післяінсультних і інфарктних стадій та для їх попередження. Лікування простатиту, аденоми, злоякісних та доброякісних пухлин. Для підвищення загального імунітету, нормалізації обміну речовин.

КОМПЛЕКС БІОСТИМУЛЯТОР «БХІМАСЕНА»
До складу препарату входять натуральні найбільш біологічно активні компоненти життєдіяльності бджолиної сім’ї , цілющі трави, пророщені зерна злакових культур, проструктуровані звуковими мантрами.
Рекомендується вживати всім, без винятку, для швидкого поповнення фізичних сил та розумової активності, а також для профілактики хвороб та передчасного старіння організму.

КРЕМ УНІВЕРСАЛЬНИЙ ЛІКУВАЛЬНО-КОСМЕТИЧНИЙ
Виготовлений з натуральних продуктів бджільництва за рецептом Аюрведи. До складу якого входять найбільш біологічно активні компоненти життєдіяльності бджолиної сім’ї, такі як маточно-личинкове молочко та трутневий гомогенат.
Застосовується як лікувально-косметичний засіб з метою поповнення шкіри абсолютною кількістю необхідних життєво важливих компонентів, а також для ліквідації зморшок, вугрів, судинного малюнка під шкірою, та надання шкірі молодого привабливого вигляду. Крем також застосовується для лікувального масажу, при відвідинах сауни, перед ванною процедурою.

ЛІКУВАЛЬНІ МАЗІ ШИРОКОГО СПЕКТРУ ДІЇ
Для зняття м’язового болю після фізичних навантажень та різноманітних травм, гематом у спортсменів та фізкультурників і людей, що займаються активною фізичною діяльністю.
Для лікування: респіраторних захворюваннях, від опіків, обмороженнях, гнійних ранах, герпесі, лишаях, свербежі шкіри, екземі, геморої, артриті, ревматизмі, радикуліті, варикозі, інфекціях сечостатевої системи, простатиті.
Для підвищення пружності шкіри, бюсту, стегон, живота, проти целюліту, догляду за губами, ламкість нігтів, антисептична функція, регенеративна функція, відновлення клітин шкіри.

Заспокійливі масажні масла для зняття втоми, стресового стану, зняття нервового напруження.

СВІЧІ (СУПОЗИТАРІЇ ВАГІНАЛЬНІ)
Основа: прополіс, натуральний мед, квітковий пилок, маточно-личинкове молочко, трутневий гомогенат.
Застосовується як ефективний засіб для лікування:
Ерозії шийки матки;
Кольпітах (запаленні піхви);
Метриті (запаленні матки);
Параметриті (запаленні навколоматочної клітковини);
Сальпінгіті (запаленні слизової оболонки труб);
Аднексіті, вагініті;
Фіброміомі, вагінітів.

Свічі також застосовуються 
для лікування інфекційних, грибкових, трихомонадних захворювань, герпесі, молочниці;
підвищують імунну систему захисту.

Застосовуються для профілактики трихомонадного зараження не пізніше 3-4 годин після статевого акту.
Курс лікування: 10-20 процедур, введенням свічі в вагіну 1 раз на ніч (свіча розчиняється).

СВІЧІ ПРОПОЛІСНІ
Свічі з прополісом мають чітко виявлену антисептичну, обезболюючу, протизапальну, протисвербіжну дію, стимулюють регенерацію (відновлення) пошкоджених тканин.

Застосування
Свічі використовуються при:
- Аденомі
- Хронічному запаленні перед статевої залози
- Кольпітах
- Метриті (запаленні матки)
- Параметриті (запаленні навколо маточної клітковини);
- Сальпінгіті (запаленні слизової оболонки труб);
- Ерозії шийки матки
- Геморої
- Виразковому коліті

Спосіб застосування
Після очисної клізми чи самовільного очищення кишечнику вводять свічу 1 раз в день по 1 шт в пряму кишку (попередньо свічу потрібно потримати кілька хвилин у холодильнику, щоб її верхній шар став твердішим - це полегшить її введення).
Потім необхідно полежати 30-40 хв.
При хронічному простатиті необхідно провести 1-3 курси 30-тиденного лікування з перервами 1-2 місяці між ними.

БДЖОЛИНИЙ ЕКСТРАКТ
Тіло бджоли складається з біологічно активних речовин тих продуктів, які бджола вживає в їжу, а саме нектару та пилку квітів. Мало хто знає про цілющі властивості тіла бджоли. Хітиновий покрив містить такі цінні речовини як гепарин та гепариноподібні сполуки, лізоцим, ферменти та інші. Також в ньому зберігається сухий залишок апітоксину (бджолиної отрути) загальновідомої своїми ефективними лікувальними властивостями. 
Бджолиний екстракт здійснює ефективну дію для лікування перш за все: аденоми, простатиту, сексуальних розладів – імпотенції, фригідності. 
Екстракт приймається для стабілізації кров’яного тиску, при серцево-судинних захворюваннях, захворюваннях нирок, судин головного мозку, головних болях.
Для лікування артриту, болів у суглобах, при тромбофлебіті, варикозному розширенні судин. Застосовується зовнішньо, втиранням у хворі місця з подальшим утепленням до повного одужування. Лікуються втиранням радикуліт, ішіас, люмбаго.
Екстракт призначається також старим людям для запобігання недоумкуватості та для підвищення імунних сил організму: приймають кожного дня протягом 6-12 місяців 1 раз після прийому їжі. Розрахунок дози - 1 крапля на рік життя (наприклад, 70 років - 70 крапель).
Вживання бджолиного екстракту, отримало назву «Еліксир молодості». Він допоможе Вам продовжити життя і зробити його більш приємним, послаблюючи симптоми хронічних захворювань.

ЕКСТРАКТ ВОСКОВОЇ МОЛІ.
Воскова міль з древніх часів використовувалась людиною з метою лікування. На її основі виготовляли лікарські засоби для лікування хворих туберкульозом, негативних вікових змін, передчасного старіння, чоловічої слабкості, безпліддя та інших недуг.
Засіб має високий ефект при туберкульозі легень, при серцевих захворюваннях і в зрілому віці для підняття загального тонусу. Виявлена здатність препарату загоювати туберкульозні каверни в легенях, виліковувати свіжі рубці міокарда після перенесеного інфаркту перешкоджаючи формуванню рубцевої тканини.
Використовується препарат і в комбінованій терапії ішемічної хвороби серця при міокардитах різної етиології, гіпертонічної хвороби, атеросклерозі і приносить ефективні стабільні результати.
Так, наприклад, прийом екстракту викликає стабільне зниження артеріального тиску уже на 10-у добу. Також, заслуговує на увагу дія екстракту на статеву активність чоловіків, у яких через вік чи певні захворювання вона знизилась.
Екстракт воскової молі не несе в собі факторів фармакологічного і лікарського ризику, що відповідає одній з основних заповідей лікування – не нашкодь.
Всі вищезгадані препарати можна апіфітопрепарати можна замовити індивідуально за адресою:
beekeeping@online.com.ua
Консультації та рекомендації від автора проекту:
8 050 766 68 64 

Кузьменко Юрій Миколайович розробив власний бізнес-план створення апіфітотерапевтичного комплексу народної нетрадиційної медицини з наданням готельних послуг.
Повна назва проекту:
Створення сучасного апіфітотерапевтичного комплексу нетрадиційної медицини для лікувально-оздоровчої реабілітації і профілактики загальних захворювань.
Необхідний об’єм інвестицій $200 тисяч.
Термін окупності 38 місяців.
Індекс прибутковості – 1.36.
Передбачений прибуток 1 млн 400 тисяч гривень на рік.
Автор проекту закликає зацікавлені сторони прийняти участь у створенні і побудові комплексу, який не має аналогів у світовій практиці нетрадиційної і офіційної медицини. 

Автор бізнес-проекту, для реалізації в практичну фазу, керується наступним:
1. Надати новий імпульс сучасній медицині в лікувально – оздоровчо - профілактичній сфері
2. Надати новий імпульс сучасному бджільництву для його інтенсивного розвитку на загальнодержавному рівні, оскільки сучасний стан бджільництва абсолютно не відповідає вимогам часу. Врахувати світовий досвід розвинутих країн світу, зокрема Японії, яка після сильного впливу радіації підняла середню тривалість життя до найвищого рівня в світі. Все це завдяки інтенсивному вживанню різноманітних продуктів бджільництва. Японія займає перше місце в світі по вживанню продуктів бджільництва на одну людину.

4. створити широко розгалужену систему з відповідною інфраструктурою пропонованих апіфітотерапевтичних центрів, які пов’яжуть в собі сільське господарство, охорону здоров’я, науку і духовну сферу.
5. перетворити сучасний стан бджільництва в Україні в високорентабельний, прибутковий і вкрай необхідний засіб матеріального і духовного збагачення народу України.
6. сформувати в кожній області України регіональний апіфітотерапевтичний центр, що дасть змогу створити додатково не менше як понад 5 тисяч нових робочих місць, що досить важливо в умовах сучасної фінансово-економічної кризи. Отримувати щороку щонайменше на 375 млн грн. бджолопродукції та надавати послуги на оздоровчо-профілактичні цілі на суму 180 млн грн. Крім цього виробники с/г продукції завдяки праці додатково отримуватимуть прибуток від запилення ентомофільних с/г культур та збільшення врожаю на суму понад 1.850 млн грн..
7. взяти на озброєння і використати знання і інформацію, яку автор отримав, вивчаючи та досліджуючи найдревнішу інформацію, яка викладена в Ведичній літератур.
Таким чином можна досягти практичного підвищення врожайності сільськогосподарських культур в багато разів, а від однієї бджолосім’ї в декілька раз до 500 умовних (медових) одиниць продукції.
8. підняти середню тривалість життя та суттєво зміцнити матеріальний, фізичний та духовний стан Українського суспільства, що не може оцінюватись матеріальним виміром.


< ДО УКРАЇНСЬКИХ СТОРІНОК >    < К РУССКИМ СТРАНИЦАМ  >


bigmir)net TOP 100
Вебмайстер Юрій Мирний