НА ГОЛОВНУ СТОРІНКУ

< ДО УКРАЇНСЬКИХ СТОРІНОК >    < К РУССКИМ СТРАНИЦАМ  >

Шановні колеги по пасічницькому кругу!
З Новим роком Вас і ваших божих вихованок!


Як відомо, 21-25 вересня нинішнього 2011 року в далекій Аргентині, в її столиці Буенос-Айресі відбудеться черговий, 42-й з’їзд бджолярів світу (Апімондія 2011).

Знаючи з багатьох спілкувань про Ваше бажання бути учасником цього зібрання, пропоную заздалегідь розпочати підготовку до поїздки на згаданий форум.

Сьогодні сайт «Аpimondia 2011» передбачає різні реєстраційні внески залежно від участі в запланованих заходах (від 80 до 400 американських доларів). При цьому для делегатів з України, як країни, що є повноправним членом, надаються певні знижки. Видається, що кожен бажаючий, на власний розсуд, може сам зробити (а може вже й зробив) реєстрацію на з’їзді.
Ми ж закликаємо об’єднатись, щоб спільно добиратись і розміщуватись на далекому континенті, залучивши, по можливості, до цього процесу нашу численну діаспору, а за організаційно-транспортною допомогою звернемось до туристичної фірми.

Якщо Вас зацікавила така пропозиція прошу признаватись на електронну адресу: Stretovych.Volodymyr@rada.gov.ua або по телефону (044) 255-35-05 (помічник Микола).

Коли наберемо групу з 25-30 чоловік бджолярських послів з України, ми випрацюємо спільно наш план «окупації» Апімондії 2011.

З найкращими побажаннями доброго взятку в цьому сезоні

Володимир Стретович
18.01.2011



 

 

< ДО УКРАЇНСЬКИХ СТОРІНОК >    < К РУССКИМ СТРАНИЦАМ  >


bigmir)net TOP 100
Вебмайстер Юрій Мирний